All Team

Renata Jamšek

Vodja tabora

Kot voditeljica je svoje navdušenje nad naravo in bivanjem v njej, več let delila z otroci in mladimi v mladinski organizaciji. Je mojstrica veščin preživetja v naravi.

Ana

Voditelj

Raziskovalka življenja, obožuje naravo in njeno neverjetno lepoto. Kot prostovoljka je posvetila mnogo svojih let mladinskim organizacijam, kjer je prevzemala različne vloge in se urila v vodstvenih veščinah in veščinah dela z mladimi.

Luka

Voditelj

Ljubitelj dobre hrane in glasbe, je ugotovil, da moraš znati zakuriti ogenj, nabrati ravno prave rastlinice in si znati narediti streho da lahko uživaš v lepem večeru pesmi in dobrot. Zanj ni slabega vremena, samo slaba oprema. Dolgoletni voditelj v mladinskih organizacijah pravi da je delo z otroci kot meteorološka napoved, veš kako naj bi bilo, nikoli pa nisi 100%.

Matej

Voditelj

Pustolovec, popotnik, športnik in predvsem ljubitelj narave. Že vrsto let se ukvarja z veščinami preživetja, bivanja in živlenja v naravi.

Jan

Voditelj

Naravni odkrivalec pustolovskih veščin. Rad ima šport in igro. Kot oče dveh nadobudnih fantov uživa življenje v neposredni naravi. 
Največ mu pomenijo dobri odnosi do človeka in narave zato je ves čas na lovu za trenutki, ki polnijo baterije in duha.

Miha

Voditelj

Miha se rad ukvarja z aktivnostmi v naravi, še posebej s pohodništvom in kurjenjem ognja, še raje pa se ukvarja z otroki. Že vrsto let preživlja svoj čas pri mladinski organizaciji. Rad sprejema nove izzive. Življenski moto: Išči nova spoznanja, množi prijateljstva in se trudi postati boljši, kot si bil včeraj.

Stela

Voditelj

Energična in pripravljena prevzeti odgovornost za zagotavljanje varnega, zabavnega in poučnega okolja za otroke. Verjame v pomembnost spodbujanja njihove radovednosti, samostojnosti in timskih veščin skozi raznolike dejavnosti, ki jih ponuja narava.