All Team

Nataša Polanec

Vodja tabora

Navdušuje jo narava v vseh letnih časih, posebej gozd in hribi. Nataša se z otroki in mladimi druži tudi poklicno. Svoje znanje o naravi deli z obšolsko dejavnostjo “Gozdni detektivi”.

Renata Jamšek

Vodja tabora

Kot voditeljica je svoje navdušenje nad naravo in bivanjem v njej, več let delila z otroci in mladimi v mladinski organizaciji. Je mojstrica veščin preživetja v naravi.

Matej Nagode

Voditelj

Naravovarstvenik in trenutni študent gozdarstva. Zanimanje za vsako, še tako neznano žival ali rastlino, bo znal strokovno razložiti in predstaviti na način prijazen otrokom.

Matej Kelemen

Voditelj

Pustolovec, popotnik, športnik in predvsem ljubitelj narave. Že vrsto let se ukvarja z veščinami preživetja, bivanja in živlenja v naravi.

Nastja Polanec

Voditelj

Vedno nasmejana in polna energije. Obiskuje srednjo vzgojiteljsko šolo. Vedno je pripravljena pomagati drugim, sama pa se tudi z veseljem kaj novega nauči. Rada hodi na izlete in preživlja čas v naravi.

Lucija Grilj

Voditelj

Pridno kmečko dekle, ki zna poprijeti za delo in te vedno znova nasmeji. Na taboru poskrbi, da so jedi izpod njenih rok vedno okusno pripravljene. Otroci se lahko ob njeni domišljiji pisanja pesmi vedno znova zabavajo.

Mateja Selšek

Voditeljica

Bodoča vzgojiteljica in aktivna članica v različnih mladinskih organizacijah. Uživa v petju in branju knjig. Je vedno nasmejana in ima objem ter nasmeh za vsakega.