Ekipa

spoznajte nas

To smo mi

Navdušuje jo narava v vseh letnih časih, posebej gozd in hribi. Nataša se z otroki in mladimi druži tudi poklicno. Svoje znanje o naravi deli z obšolsko dejavnostjo “Gozdni detektivi”.

Kot voditeljica je svoje navdušenje nad naravo in bivanjem v njej, več let delila z otroci in mladimi v mladinski organizaciji. Je mojstrica veščin preživetja v naravi.

Naravovarstvenik in trenutni študent gozdarstva. Zanimanje za vsako, še tako neznano žival ali rastlino, bo znal strokovno razložiti in predstaviti na način prijazen otrokom.

Pustolovec, popotnik, športnik in predvsem ljubitelj narave. Že vrsto let se ukvarja z veščinami preživetja, bivanja in živlenja v naravi.

Vedno nasmejana in polna energije. Obiskuje srednjo vzgojiteljsko šolo. Vedno je pripravljena pomagati drugim, sama pa se tudi z veseljem kaj novega nauči. Rada hodi na izlete in preživlja čas v naravi.

Pridno kmečko dekle, ki zna poprijeti za delo in te vedno znova nasmeji. Na taboru poskrbi, da so jedi izpod njenih rok vedno okusno pripravljene. Otroci se lahko ob njeni domišljiji pisanja pesmi vedno znova zabavajo.

Bodoča vzgojiteljica in aktivna članica v različnih mladinskih organizacijah. Uživa v petju in branju knjig. Je vedno nasmejana in ima objem ter nasmeh za vsakega.

Kontaktirajte nas
icon-2.png

Naslov

Društvo ljubiteljev narave Brest Natin svet - doživetja v naraviSenožeti 51 b1262 Dol pri Ljubljani