Mladinski tabor

MLADINSKI TABOR PREZIVETJA V NARAVI

V Natinem svetu smo zelo veseli, da vam lahko predstavimo našo novo ponudbo – mladinski tabor za mlade od 15 do 18 let!
Mladinski tabor je odlična priložnost za vaše otroke, da se izklopijo od vsakodnevnega vrveža, povežejo z naravo, spoznajo nove prijatelje ter doživijo nepozabne počitnice.

Naša ekipa bo poskrbela za to, da bodo udeleženci tabora imeli na voljo širok nabor aktivnosti, ki jih bodo razvedrile in navdušile. Vsak dan bo poln dogodivščin preživetja v naravi, ki bodo mladim pomagale razvijati nove spretnosti in izkušnje.

Tabor bo potekal od sobote do ponedeljka. Naš cilj je, da udeleženci tabora, tabor zapustijo z novo energijo, znanjem in prijatelji, ki jih bodo imeli za vse življenje.

Mladinski tabor je tudi priložnost za starše, da svoje otroke spodbudijo k aktivnemu preživljanju prostega časa, saj se s tem izognejo dolgčasu in prekomerni uporabi tehnologije.

Program:
– Ognji (hand drill in pump drill)
– Izdelava bivakov
– Izdelava savne
– Izdelava vrtiljaka
– Različni načini priprave hrane na ognju
– Orientacija
– Štafetne igre
– Pohod do različnih znamenitosti
– Ustvarjalne delavnice
– Izdelava pasti

LOKACIJA MLADINSKEGA TABORA: okolica Grosuplja (točno lokacijo boste izvedli 2 tedna pred samim taborom).

TERMIN MLADINSKEGA TABORA:
– 24. – 26. 6. 2023

CENA: 100 €
Cena vključuje 3 dni in 5 obrokov na dan ter vse aktivnosti po programu. V primeru bolezni vam vrnemo sorazmerni delež (nekoriščene) tabornine v obliki darilnega bona.

Vabljeni k prijavi in se nam pridružite na našem mladinskem taboru. V primeru dodatnih vprašanj smo vam vedno na voljo na naslovu info@natin-svet.si.

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, prijava na tabor še ni dokončna. Dokončno rezervacijo si zagotovite s poravnavo računa tabornine, ki ga prejmete po elektronski pošti po oddani prijavi.

Podatki o staršu ali skrbniku

Podatki o udeležencu


* Polje je obvezno.